/
 • Април

  Първа инвестиционна банка премина успешно прегледа на качеството на активите и стрес теста на банковата система проведен в страната, като предприе допълнителни действия с оглед изпълнение на отправените препоръки.

 • Март

  Банката издължи изцяло ликвидната подкрепа във връзка с решение C(2014)8959 от 25.11.2014 г. на ЕК.

 • Февруари

  Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърждава рейтингите на Първа инвестиционна банка със стабилна перспектива.

 • Януари

  Fibank подписва споразумение с Националния гаранционен фонд за издаване на портфейлна гаранция от 20 млн. лв. за обезпечаване на отпускани от Банката кредити към малки и средни предприятия.

 • Smart Lady от Fibank с награда в престижния конкурс European Excellence Awards 2018

  Лансиращата комуникационна кампания на бизнес програмата Smart Lady от Fibank спечели престижно отличие в конкурса European Excellence Awards 2018. Наградата беше връчена на официална гала церемония в Дъблин, навръх Деня на банкера. Конкурсът с 11-годишна история отличава най-добрите проекти в сферата на връзките с обществеността и маркетинговите комуникации в Европа.

  Научи повече

 • Fibank спечели второ място в категорията „Иновации" на конкурса „Efma-Accenture DMI Awards 2018"

  Конкурсът събра част от най-изявените световни институции и компании в ритейл сегмента. Организаторите от Efma и авторитетно международно жури оцениха достойно реализираната за първи път на българския пазар от Fibank иновация - микрочип към дебитните карти за деца и тийнейджъри, както и програмата на банката за ранно финансово образование.

  Научи повече

 • Награда от конкурса "Продукт на годината"

  Kатегория „Банкови карти" за продукт "Дебитна карта за деца и тийнейджъри" - надграждане на продукта с допълнилна микрокарта с чип.

  Научи повече

 • Fibank с отличие „Любима марка на българския потребител" в три категории от конкурса My Love Marks 2018

  Първо място в категория „Банки". Второ място в категория „Любим работодател". Второ място в категория „Иновативни марки"

  Научи повече

 • Fibank с награди от годишните награди на B2B Media

  Първо място в категория „Социално отговорна кампания на годината" за кампанията "Благотворителен календар на Fibank и ДНК". Календарът на банката е в подкрепа на кампанията за насърчаване на раждаемостта у нас „Направи го за България", която се организира от „Движение за национална кауза (ДНК)".

  Научи повече

 • Живко Тодоров, Главният финансов директор (CFO) на Fibank и член на УС на банката, с престижна награда от конкурса CFO of the Year 2018

  Първа награда в категория „Стратегия за развитие на финансовата функция"

  Научи повече