Управлявайте своите финанси дистанционно

Уважаеми клиенти, като лидер в електронните разплащания – Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага разнообразни възможности да управлявате изцяло онлайн Вашите финанси, без да е необходимо да посещавате офис на банката.

Чрез активно мобилно банкиране през приложението My Fibank всеки клиент на банката разполага със свой персонален банков офис. Банкирането онлайн през приложението е бързо, лесно, удобно и сигурно.

Чрез My Fibank получавате редица предимства, сред които:

  • Заплащате комунални услуги без допълнителни такси;
  • Заплащате бързо и лесно своите данъци и месечни вноски по кредитни карти;
  • Извършвате преводи към свои и чужди сметки в реално време;
  • Проверявате своите наличности по всички сметки и депозити, като можете да следите всяка трансакция, благодарение на известия (push notifications);
  • Правите заявки онлайн за вноски и тегления на каса, като по този начин избягвате посещение на фронт офис служител и се отправяте директно към касата в банковия салон;
  • Можете да заявите кредитна карта или да предоговорите лимит по карта;
  • От пролетта на 2019 г. клиентите на Fibank имат възможността да подписват своите договори за потребителски кредит дистанционно;
  • Дигитализирате дебитната или кредитната си карта Mastercard за плащания с телефон или с часовник Garmin.

Банкирайки онлайн с приложението My Fibank, клиентите на банката заплащат до 50% по-ниски такси за своите банкови трансакции спрямо същите, ако те бъдат направени в офис на ПИБ.

От началото на месец февруари Fibank предлага през мобилното приложение и всички предимства на дигиталното банкиране за фирмите. Благодарение на това юридическите лица могат също да извършват всички активни банкови операции, като: преводи между собствени сметки, вътрешнобанкови преводи, междубанкови преводи в национална и чуждестранна валута, преводи от и към бюджета, подписване на масови преводи, договаряне на преференциален курс при покупко-продажба на валута и други.

За удобството на своите клиенти Първа инвестиционна банка продължава да работи непрекъснато върху разширяването на обхвата на услугите, които предлагаме чрез дигитално банкиране, като същевременно спазваме най-високите стандарти за сигурност.

Нашите колеги от дирекция „Дигитално банкиране“ са денонощно на Ваше разположение на телефон: 0700 12 777 и имейл: my.fibank@fibank.bg.