Новата карта Mastercard Platinum First Lady от Fibank в подкрепа на дамите в бизнеса

През месеца на дамите Fibank и Mastercard създадоха ексклузивно пространство, с цел да вдъхновят всяка дама. Като част от програмата Smart Lady, от 18-ти март на улица Дякон Игнатий №1 отвори врати "Smart Lady Pop-up Hub". Посетителите имаха възможност да разгледат интерактивна инсталация, вдъхновена от дизайна на новата карта Mastercard® Platinum First Lady, и да се снимат при нея, както и да споделят своите истории на символичното "Дърво на успеха". За дамите домакините имаха комплимент цвете, с които им напомняха, че всяка дама е специална.

 

През изминалите шест години, програмата "Smart Lady" подкрепя и насърчава жените в бизнеса, предлагайки им специализирани кредитни продукти, обучения и допълнителни ползи.

Над 1100 дами са получили финансова подкрепа, за да стартират или развият своя бизнес, като сумата на отпуснатите крeдити е над 120 милиона лева. Чрез създадения през 2021 г. в сътрудничество с Mastercard Sustainable Lady Fund, 12 проекта на жени предприемачи с фокус върху устойчивия бизнес и преход към кръгова икономика са получили финансиране.

Най-ценното в "Smart Lady" е създадената общност от жени предприемачи, които споделят ценностите и амбицията си за развитие и успех – над 1000 бизнес дами са участвали в специалните тренинг програми, менторски сесии и бизнес събития, подкрепяни от програмата в рамките на развитието ѝ, сподели Илона Станева, Директор Маркетинг и реклама във Fibank.

 

Заключителното събитие в "Smart Lady Pop-up Hub" събра дами от общността на "Smart Lady", журналисти и петте жени, споделили най-вдъхновяващи истории в рамките на инициативата. Гостите имаха възможност да разберат повече за привилегиите на картата Mastercard® Platinum First Lady, проектирана с мисъл за съвременната жена – активна, амбициозна и винаги в движение. Тя предлага ексклузивни привилегии – достъп до летищни салони, застраховка "Пътуване в чужбина" и бонус програми.