Направи своята регистрация за дигитално банкиране дистанционно

Уважаеми клиенти, като лидер в електронните разплащания – Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага разнообразни възможности за регистрация изцяло онлайн, без да е необходимо да посещавате офис на банката.

На страницата на дистанционното ни банкиране в раздел Регистрация Вие можете да се регистрирате бързо, лесно и напълно безплатно.

Във формата за регистрация ще откриете следните три опции:
 • Регистрация с потвърждение чрез карта, издадена от банката – опцията позволява на всяко физическо лице с издадена банкова карта да активира достъпа си до дистанционното банкиране, да използва дистанционното банкиране за преводи между собствени сметки, погасяване на кредитни карти или кредити, покупко-продажба на валута с договорени курсове и разбира се плащане на всички битови сметки от дистанция. Достъпът е и до всяка информация за движения по Вашите сметки.
 • Регистрация с потвърждение в клон на Първа Инвестиционна банка - регистрацията позволява на всеки потребител да заяви исканите от него продукти и услуги в офис на банката. Към момента Ви съветваме да изпозвате другите две опции.
 • Регистрация с потвърждение чрез мобилно приложение "Evrotrust"- регистрацията позволява достъп до пълните функционалности на активното дигитално баниране и активното мобилно приложение.
Чрез активно мобилно банкиране през приложението My Fibank всеки клиент на банката разполага със свой персонален банков офис.

Банкирането онлайн през приложението е бързо, лесно, удобно и сигурно. Чрез My Fibank получавате редица предимства, сред които:

 • Заплащате комунални услуги без такси;
 • Заплащате бързо и лесно своите данъци и месечни вноски по кредитни карти;
 • Извършвате преводи към свои и чужди сметки в реално време;
 • Проверявате своите наличности по всички сметки и депозити, като можете да следите всяка трансакция, благодарение на известия (push notifications);
 • Правите заявки онлайн за вноски и тегления на каса, като по този начин избягвате посещение на фронт офис служител и се отправяте директно към касата в банковия салон;
 • Можете да заявите кредитна карта или да предоговорите лимит по карта;
 • Дигитализирате дебитната или кредитната си карта Mastercard за плащания с телефон или с часовник Garmin.
 • Банкирайки онлайн с приложението My Fibank, клиентите на банката заплащат до 50% по-ниски такси за своите банкови трансакции спрямо същите, ако те бъдат направени в офис на Fibank.

За удобството на своите клиенти Първа инвестиционна банка продължава да работи непрекъснато върху разширяването на обхвата на услугите, които предлагаме чрез дигитално банкиране, като същевременно спазваме най-високите стандарти за сигурност.

Нашите колеги от дирекция „Дигитално банкиране“ са денонощно на Ваше разположение на телефон: 0700 12 777 и имейл: my.fibank@fibank.bg.