Информация

във връзка с извънредните мерки

по кредити на физически лица и бизнес клиенти, във връзка с въведеното извънредно положение в страната, произтичащо от пандемията от COVID-19

Виж

за физически лица по Програма за гарантиране на безлихвени кредити в защита на хора, лишени от възможността да полагат труд поради пандемията от COVID-19

Виж

Уважаеми клиенти,

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната, свързано с разпространението на коронавируса (COVID-19), за нас здравето и сигурността на нашите клиенти, бизнес партньори и служители са от първостепенно значение.

Ние разработихме проактивен план на действие в тази ситуация, който прилагаме с цел осигуряване на редица възможности за управление на финансовите средства от сигурността и комфорта на дома.

1. Направихме промяна в работното време на офисите с цел да защитим своите клиенти и служители
2. В синхрон с препоръките на официалните власти, въведохме изисвания за посещение на банковите салони
3. Дистанционното банкиране Моята Fibank е на разположение на нашите клиенти 24/7 за безопасно банкиране от дома
4. Клиентите на Fibank – физически и юридически лица - ще имат възможност да отлагат плащанията по кредити, ако те самите или техният бизнес са засегнати по някакъв начин от ситуацията с коронавируса (COVID-19)
5. Предлагаме специален пакет от безплатни дигитални услуги за клиентите си
6. Дарихме 1000 теста за безплатно изследване на COVID-19

Във връзка със съобщенията в медиите, касаещи възникнали измамни схеми, свързани с COVID-19, Ви призоваваме да бъдете особено бдителни и да проверявате легитимността на всеки, изискващ от Вас лична информация или средства.