• Маестро за младежи
Продуктът вече не се предлага!


Уважаеми клиенти,
В съответствие с актуалните тенденции в картовите разплащания и с цел повишаване на качеството на предлаганите услуги, Ви информираме, че считано от 01.01.2018 г., Fibank преустановява предлагането на дебитни карти Maestro/Maestro PayPass. Всички издадени вече карти, ще продължат да функционират до изтичане срока им на валидност, след което ще бъдат подновени с Debit Mastercard PayPass, при такси съгласно раздел VIII на действащата Тарифа на Банката.
За подновените през м. януари и февруари 2018 г. карти Maestro/Maestro PayPass е предвиден двумесечен срок (до 31.03.2018 г., съответно до 30.04.2018 г.), през който таксите по новата карта Debit MasterCard PayPass ще бъдат идентични с досега прилаганите.

Удобни джобни с младежка дебитна карта Maestro с чип

Всички младежи на възраст между 14 и 19 години могат да притежават младежка дебитна карта Maestro с чип, която предоставя основните възможности на стандартна международна дебитна карта Maestro с чип.

С младежка дебитна карта с чип от Fibank можете да:

 • пазарувате в страната и чужбина;
 • плащате в български сайтове в интернет чрез системата ePay.bg;
 • нареждате периодични плащания от картовата си сметка.

Условията, които Ви предлагаме:

издаване на дебитна карта за младежи безплатно
водене на картова сметка 2.00 лв. на месец
цена на трансакция в България:  
теглене от банкомати на Fibank
  0.20 лв.
  телгене от банкомат на друга банка
   1.00 лв.
   плащане на ПОС терминално устройство
    0.15 лв.

    • за младежи на възраст между 14 и 18 години дебитна карта Maestro с чип се издава като допълнителна карта към сметка на родителя.
    • за младежи на възраст над 18 години дебитна карта Maestro с чип сe издава като основна карта, при която те са титуляри на картовата си сметка.