Garmin Pay

Модерно решение за безконтактно плащане

Нашето предложение
Живеете динамично, непрекъснато сте в движение, спортувате и обичате разходките в парка - тогава Garmin Pay е Вашето модерно решение за безконтактно плащане.


Какво е Garmin Pay?

Garmin Pay е нова възможност за безконтактно плащане. Независимо дали искате да платите водата си след сутрешния джогинг или шопинга на цялото си семейство вече нямате нужда от чанта или портфейл, защото с Garmin Pay плащате бързо, лесно и удобно само с доближаване на Вашия смарт часовник Garmin до устройството за плащане.

Какво е необходимо, за да плащате с Garmin Pay?

 • да притежавате смарт часовник Garmin с Garmin Pay функционалност*;
 • дебитна или кредитна карта Mastercard от Fibank;
 • да регистрирате банковата си карта в приложението Garmin Connect Mobile (GCM).
  * Повече информация за техническите спецификации на Garmin часовниците може да откриете на www.garmin.bg.


Как да инсталирате Garmin Pay
 1. Инсталирайте приложението GCM App в телефона си.
 2. Проверете дали Вашите страна, банкова карта и обслужваща банката присъстват в приложението.
  Тази информация може да проверите предварително и на www.garmin.com.
 3. Добавете банкова карта.
  Може да направите това като въведете ръчно данните.
  Ако картата Ви подлежи на дигитализиране, приложението ще Ви поиска да се съгласите с актуалните Общи условия.
 4. Следвайте стъпките на приложението, като добавите данните за Вашата карта и изберете ПИН код, който ще ползвате за плащане с Garmin Pay.
 5. Потвърдете регистрацията на картата чрез еднократна парола, изпратена до Вас на SMS, и изчакайте да бъде активирана.
 6. След като дигитализираната карта е активирана, тя ще е видима във Вашия дигитален портфейл в часовника.
  Можете лесно да управлявате своя дигитален портфейл, като имате възможност да смените паролата, или динамично да управлявате всички Ваши карти, регистрирани в портфейла, като избирате дали да ги активирате или деактивирате.
 7. Може бързо да достъпвате дигиталния портфейл на Вашия смарт часовник чрез натискане на основния страничен бутон или чрез допир на иконата на екрана.
 8. При първо влизане в дигиталния портфейл в часовника Ви ще Ви бъде поискана еднократната парола, въведена при инсталирането. Въвеждането на парола ще се изисква от Вас при първо влизане в портфейла и в случаите, когато не ползвате часовника си в продължение на 24 часа или той не е бил на ръката Ви за определено време


Как плащате с Garmin Pay?

С Garmin Pay плащате без усилие на всички места, които приемат безконтактни плащания.

Плащането става бързо - с 1 движение „извиквате" картата си на дисплея на часовника и доближавате Вашия часовник до устройството за плащане.

Ако желаете да плащате с Garmin Pay, е необходимо да стартирате дигиталния портфейл в часовника си чрез натискане на основния бутон на Garmin часовника или чрез допир на иконата на екрана. Ако вече сте въвели паролата си, можете да платите незабавно с последната използвана от Вас карта. Ако желаете да промените картата за плащане, може да изберете нова чрез бутона или чрез плъзване на екрана. След приключване на плащането или след 60 секунди NFC функционалността на часовника ще се деактивира и екранът Ви ще се върне в режим часовник.