Премиум оферти от Visa

специални предложения за кредитни карти Visa Gold, Visa Platinum и Visa Business

Вашата карта Visa прави престоя ви в България и по света специален. Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие с Premium картите Visa ви очакват приятни изненади. С тях ще получите специално отношение в 8 от най-големите градове по света - Лондон, Ню Йорк, Милано, Дубай, Истанбул, Хонг Конг, Банкок и Париж, а у дома ви очакват приятни изненади в София, Банско и Созопол. Premium офертите са обединени в 4 категории: Места и събития, Пътуване, Лайфстайл и Мода, а местата със специални изненади непрекъснато се увеличават, защото вашата карта Visa ще продължава да ви изненадва. Влезте на www.visabg.com, секция Premium оферти, изберете дестинация и се запознайте с привилегиите, които вашата карта може да ви предложи.

Специални оферти:
 • Специални оферти от Visa

  Оферти на Visa + екстри
  Получете достъп до широка гама оферти и предложения, включително за пътуване, ястия и вина, пазаруване, спорт, забавления и други. Открийте любимите си на visabg.com

 • Безплатен достъп до бизнес салони

  Специални привилегии с Visa Premium на летище София

  Като притежатели на премиум карти Visa вие ползвате преференциални предложения:

  • безплатен достъп до бизнес салони "Плиска" и "Преслав" на летище София.
 • Visa Travel Application

  Специално за премиум картодържателите Visa предлага безплатното приложение Visa Travel Application, богато на полезна информация за вашето пътуване. Чрез него лесно можете да откриете банкомати в целия свят, на които да изтеглите пари в брой. Конверторът на валутата пък ще ви ориентира лесно при изчисленията на местната валута. В приложението има заложени и пътеводители за държавите, в които можете да плащате с карта Visa, съвети как да оптимизирате бюджета си за пътуване и друга полезна туристическа информация за страната, в която се намирате.

  Свалете приложението от AppStore или Google Play, вземете своята карта Visa и се насладете на своето пътешествие.

 • Програма „Личен асистент“

  Лични асистенти са на разположение по телефона, за да ви осигурят онлайн достъп до ексклузивни оферти, екстри при настаняване в хотели, отстъпки в ресторанти и търговски обекти в страната и чужбина.

  Турове с професионални екскурзоводи ще ви отведат до най-вълнуващите и посещавани дестинации по цял свят, както и до избрани музеи, галерии, хотели, ресторанти и предпочитани места за пазаруване.

  За всички с карта Visa Platinum – Everyday concierge, телефонна услуга всеки ден от 08:00 до 20:00 часа, достъпна от всяка точка на света.

 • Boingo Global Wi-Fi достъп
  Boingo Global Wi-Fi достъп за притежатели на VISA Gold, VISA Platinum и VISA Business кредитни карти от Fibank

  Какво е Boingo Global Wi-Fi?

  Boingo Global Wi-Fi е услуга за безплатен достъп до интернет пространството на притежатели на карти Visa и ви предоставя:

  • Глобален достъп – бъдете онлайн чрез повече от 1 милион hotspot точки в над 100 държави и територии;
  • Скорост до 20 Mbps с възможност до 50 Mbps на определени локации;
  • Лесно използване – решение единствено чрез създаване на акаунт;
  • Премиум качество - hotspot точки под постоянен контрол за осигуряване на бързина и качествена връзка.

  Как да се възползвате?

  1. Регистрирайте своята карта на сайта https://redeem.boingo.com/visa/ и създайте акаунт с име и парола;

  2. Ще получите Welcome имейл и инструкции да свалите Wi-Finder апликация на вашето устройство. Влезте в приложението с вече избраните потребителско име и парола за вход;

  3. Запознайте се с инструкциите за свързване на iOS, Android устройство или през браузер.

  Бъдете свързани навсякъде с вашата Visa карта от Fibank!